x

Poslat produkt e-mailem

Odeslat

Edding Happy Lettering set e-1340/9+2, mixer a visačky

- 20 %
Toto zboží není dostupné Podobné produkty
Minimální odběr položky je 0ks
Maximální odběr položky je 0ks
Garantujeme vrácení peněz do 30ti dní
SEVT kód:
25053337710
EAN kód:
4057305049940
Výrobce:
edding
Popis zboží

Kolekce Happy Lettering je jako stvořená pro všechny, kteří se zabývají krasopsaním. Sada obsahuje vše pro snadné ponoření se do světa handletteringu: štětcové fixy v klasických i metalických barvách pro psaní na světlém i tmavém papíře, technické pero, směšovač barev a visačky na dárky.

Sada edding Happy Lettering set e-1340/9+2 obsahuje:
1) barevné štětcové fixy edding 1340 na světlý papír se sytými barvami, jejichž inkoust na bázi vody se nepropíjí papírem. Inkoust je rozpustný ve vodě a než zaschne, je možné jej rozetřít. Tyto barevné odstíny (černý, modrý, tyrkysový, fialový a růžový) je možné pomocí směšovače vzájemně propojovat a dosáhnout tak psaní a kreslení s barevnými přechody. Šíře stopy: 1-3 mm.
2) metalické štětcové fixy edding 1340 na světlý i tmavý papír, jejichž inkoust na bázi vody se nepropíjí papírem, je velmi krycí a světlostálý. Tyto barevné odstíny (zlatý, stříbrný a metalicky červený) je možné pomocí směšovače vzájemně propojovat a dosáhnout tak psaní a kreslení s barevnými metalickými přechody. Šíře stopy: 1-6 mm.
3) směšovač barev pro štětcové fixy edding 1340, pomocí něhož dosáhnete efektních barevných přechodů. Jednoduše do spodní části směšovače zaklapnete jeden ze štětcových fixů edding 1340 a druhý do horní části. Přiblížení obou hrotů k sobě tak, že se vzájemně dotýkají způsobí, že spodní fix absorbuje trochu inkoustu z horního fixu. Stačí je podržet ve svislé poloze 1 až 2 sekundy, poté vyjmout spodní fix a začít kreslit nebo psát. Tip: Pro plné barevné spektrum stačí poté, co jste vytvořili první barevný přechod, přendat spodní fix do horní pozice a do spodní pozice vložit fix další barvy. Díky tomu můžete pokračovat dál a dál. Během chvíle vytvoříte jedinečnou grafiku. Metalické barvy kombinujte výhradně s dalšími metalickými barvami.
3) černé technické pero edding 1800 profipen (šíře stopy: 0,5 mm), které zajistí prvotřídní přesnost pro extra jemné linky a rýsování. Jeho tenký hrot je chráněný kovovou objímkou. Přes voděodolný pigmentový inkoust technického pera je možné kreslit fixami edding (1200, 1300 a 1340), aniž by se rozmazal nebo rozpil.
4) 6 visaček na dárky v bílé a černé barvě
Baleno v dárkové krabičce, která slouží i jako stojánek. Vyrobeno v Německu

Parametry

EAN kód:
4057305049940

Přiložené dokumenty

    Diskuze
    Vaše hodnocení

    Hodnocení produktů pochází od našich zákazníků, kteří produkt skutečně zakoupili. Více informací zde.

     

    Nejsou žádná hodnocení produktu.

    Pro hodnocení produktu se musíte přihlásit.